Aktuelnosti

G-SHOCK x EVERLAST 01.07.2019.

Legendarni bokserski brend EVERLAST se udružio sa brendom Casio i predstavio limitiran model G-SHOCK GBA-800EL-4AER. Ovu verzija Bluetooth® G-SQUAD modela karakterišu tradicionalne boje EVERLAST brenda: crvena, bela i crna. Everlast logo je predstavljen na brojčaniku, na donjem delu narukvice i na poleđini kućišta. Slogan „Choice of Champions“ se pojavljuje na displeju LCD ekrana u crvenoj boji kad je LED osvetljenje aktivirano.

GBA-800 je odgovarajući model za ovu sportsku saradnju jer poseduje specijalne fitnes karakteristike kao što su: pedometar sa brojanjem dnevno pređenih koraka, tajmeri za intervalna merenja i štoperica za 10 ciljanih vremena i memorija za 200podataka.

Podaci za merenje koraka se automatski ili manuelno šalju na aplikaciju pametnog telefona gde se prikazuje broj koraka, sagorene kalorije i dnevno-nedeljno-mesečni grafikon merenja koraka se prikazuje sa preciznom mapom lokacija. Bluetooth® link takođe omogućava funkcije kao što su: automatsko podešavanje vremena i svetsko vreme za oko 300gradova. GBA-800EL je lagan model i srednje je veličine tako da je pogodan za treniranje i za sport.

EVERLAST je osnovan 1910.godine u New York-u i sponzorisao je najpoznatije boksere na svetu. Danas, Everlast proizvodi i ima licence za MMA i fitnes opremu.