Aktuelnosti

NOVA BABY-G KOLEKCIJA SA BROJAČEM KORAKA 01.02.2018.

CASIO predstavlja pet novih modela  kolekcije BABY G, satovi koji su otporni na udarce,  zasnovani na konceptu:  čvrst i cool. Kolekcija BABY-G STEP TRACKER BGS-100 poseduje  brojač  koraka i dolazi u pet varijacija boja.

Nova kolekcija satova BGS-100 broji korake ali je i pravi modni detalj  i udobno pristaje uz svaku odevnu kombinaciju. Osmišljena je za  žene koje brinu o fitnesu ali isto tako žele da izgledaju moderno.

Uz pomoć senzora za ubrzanje, sat započinje brojanje koraka automatski kad god korisnik počne da hoda ili trči. Osim toga, ako je korisnik  postavio cilj za dnevni  broj koraka,  može da proveri aktuelni napredak  samo pritiskom na dugme, što ukazuje na napredak koristeći kazaljku za sekunde. Brojač koraka se automatski vraća na nulu kada se datum promeni, a zatim započinje ponovno brojanje. Kada se nijedan pokret nije detektovao  u određenom vremenskom periodu, funkcija Step Reminder se aktivira i oglašava se zvučni signal da  podstakne onoga ko  nosi sat da se aktivira. Model BGS-100 poseduje i grafikon koji pokazuje broj koraka u poslednjih pet sati a i istorija pređenih koraka može da se proveri na digitalnom displeju.

Kolekcija BABY-G STEP TRACKER BGS-100 je dostupna u pet varijacija boja.

Tri od pet modela su sa bojom žuto/zelene koja se odlično uklapa sa sportskom odećom, četvrti model je u modernoj boji  pastelno roze dok verzija u beloj boji je laka za uklapanje uz svaku odevnu kombinaciju.


BGS-100-1A (kombinacija boja: crna i žuto/zelena)

BGS-100-7A2  (kombinacija boja: bela i žuto/zelena)

BGS-100-9A (boja: žuto/zelena)

BGS-100-4A (boja: pastelno roze)

BGS-100-7A1 (boja: bela)