Aktuelnosti

RANGEMAN GPR-B1000 - INSTIKT NIJE DOVOLJAN 08.05.2019.

PRVI G-SHOCK SAT SA GPS NAVIGACIJOM

MASTER OF G - RANGEMAN modeli kombinuju najveću čvrstinu sa sofisticiranom senzor tehnologijom. Možete da odredite pravac uz pomoć kompasa, atmosferski pritisak, altitude i  temperaturu samo pritiskom na dugme.

Uz TRIPLE SENSOR tehnologiju, nov model GPR-B1000-1ER poseduje i solarnu GPS navigaciju. Sat pokazuje put do željene destinacije u realnom vremenu.

Ukoliko želite, orijentir može da se sačuva i prenese preko Bluetooth® tehnologije  na aplikaciju pametnog telefona.

GPR-B1000 poseduje i wireless i solarni sistem punjenja.  GPS funkcije su dostupne do 33h uz wireless punjenje od oko 5h.

Čak i kad nivo baterije padne ispod nivoa korišćenja za GPS, solarno punjenje može da se koristi za nastavak GPS funkcija na ograničeno vreme. Displej za vreme ostaje u funkciji svo vreme tokom solarnog napajanja, bez obzira na status GPS funkcija.

GPR-B1000 je otporan na prašinu i blato sa narukvicom od carbon-fiber delova da obezbedi  pojačanu trajnost. Poseduje safirno staklo.

Keramička poleđina kućišta – prvi put kod G-SHOCK sata – za podršku wireless punjenja i visoko osetljivog GPS prijema. Poleđina kućišta je proizvedena od keramike debljine 2mm, čineći sat otpornim na udarce i vodootpornim do 200m.  GPR-B1000 je osim što je otporan na udarce otporan je i na niske temperature (do -20°C).

 funkcije:

Bluetooth® Smart  Super Full Auto LED osvetljenje  Otporan na udarce  Otporan na niske temperature  Solarno napajanje  GPS – tačno vreme  Precizno vreme preko pametnog telefona (vreme će se automatski podesiti na lokalno vreme bilo gde u svetu)  Barometar  Termometar  Digitalni kompas  Altimetar  Altimetar dodatak: altimetar broji sve pređene metre na koje ste se popeli, prikazujući razliku između startne i krajnje visine   Altimetar memorija podataka  Displej za mesečeve mene  Displej za plimu i oseku  Displej za izlazak i zalazak sunca  GPS funkcija  Svetsko vreme  Štoperica  Tajmer  4 dnevna alarma  Automatski kalendar  12/24 format vremena  Safirno staklo  Indikator za trajanje baterije  200m vodootpornost