ESPRIT Jewellery
ESPRIT Jewellery

ESPRIT Jewellery

Kolekcija nakita ESPRIT za proleće / leto 2018

Čiste linije, minimalistički dizajn, jednostavna elegancija i trendi stil naglašeni sa suptilnim grafičkim detaljima su osnovne karakteristike nove kolekcije.

Nakit od nerđajućeg čelika daje  jak karakter i jasnoću za nove modele nakita ESPRIT.

Ova kolekcija je jednostavno puna uzbuđenja!

Kolekcije

Bros Manifatture započeo je svoju istoriju u italijanskoj oblasti Marće (Marke) 1979. godine kao zanatska firma specijalizovana za proizvodnju satova visokog kvaliteta. Zahvaljujući svom napornom radu i posvećenosti razvoju proizvoda odličnog kvaliteta, prepoznatljivost proizvoda Bros je počela da raste kako na nacionalnom, tako i na međunarodnom tržištu. Tako je Bros Manifatture brend u izuzetno kratkom vremenskom intervalu postao ime brenda za ljubitelje satova.

 

Dugo godina firma je povećala svoj asortiman, postajući prava „multibrend firma“ sa proizvodnjom novih brendova: Dhiva (pakovanje nakitnih proizvoda), Brosvay (nakit i modni satovi), S'Agapo (moderan nakit za mlade), Rosato (nakit u srebru i zlatu), a od jeseni 2016. i Pianegonda.

 

Brosway Jewelry predstavlja italijansku liniju modnog nakita i dostupni su samo u ovlašćenim radnjima, kao i u ovlašćenim online radnjama. Brosway je specijalizovan za modne predmete i satove visokog kvaliteta, kako za muškarce, tako i za žene.

 

Njihov stil se moze opisati kroz dragocenu liniju nakita koja je lagana, uglađena, kao i pogodna za svaki dan. Brosway ima dvogodišnju garanciju na svoj nakit, tako da ga možete bez brige. Nakit je izrađen od nerđajućeg čelika od 316L, zajedno sa Swarovski kristalima, kao deo njihove kolekcije za žene.

 

Bros Manifatture je 2002. godine objavio "Brosvay gems", Brosway gems nije samo italijanski nakit već i ime italijanske marke. Dragulji su izrađeni od nerđajućeg čelika sa umetkom u zlatu i draguljima predstavljenim u 84 kolekcije. Trenutno je lider na italijanskom modnom tržištu nakita od nerđajućeg čelika, kao i na tržištu unikatnog nakita.

 

Pogledajte novu kolekciju Brosway nakita na našoj stranici, i poručite već danas svoj ekskluzivni primerak. Za više informacija posetite našu radnju S&L Jokić u Beogradu ili Nišu, a možete nas kontakrati i telefonskim putem.

prodajna mesta

IME RADNJE ADRESA GRAD P.BROJ DRZAVA
S&L JOKIC JEWELRY&WATCHES DELTA CITY, Jurija Gagarina 16, lok.166 BEOGRAD 11070 SRBIJA
S&L JOKIC JEWELRY&WATCHES MERCATOR CENTAR, Bulevar umetnosti 4, lok. Sb8 BEOGRAD 11070 SRBIJA
S&L JOKIC JEWELRY&WATCHES BIG FASHION, Višnička 84, lok.140 BEOGRAD 11060 SRBIJA
S&L JOKIC JEWELRY&WATCHES Obrenoviceva 7 NIS 18000 SRBIJA