BESPLATNA DOSTAVA za kupovine veće od 3000 rsd

Gc
Gc

Gc

Gc predstavlja savršen, jedinstven spoj neprolaznog modnog dizajna i kvaliteta  švajcarske proizvodnje. Svaki časovnik je izraz  luksuzne sofisticirane  estetike i prefinjenog evropskog dizajna.

 Smart Luxury koncept je esencija  brenda – inteligentan način da se oživi luksuza. Gc nudi supstancu, vrednost i finu veštinu da ispuni snove samoizražavanja i uspeha odražavajući lični uspeh. Gc je  za osobe koji su uspešni, ponosni na svoj uspeh i osećaju se dobro u sebi.

Srce svakog Gc sata je švajcarski precizni mehanizam – u posebnim i ograničenim mehaničkim verzijama. Gc satovi su proizvedeni od materijala  najboljeg kvaliteta, počev od izdržljivog nerđajućeg čelika i high-tech keramike do  dijamanata i drugog dragog kamenja.

Beskompromisna pažnja na detalje je evidentna u Gc potpisu kao što su teksture na brojčanicima, ugravirana poledjina kućišta , logo ‘Gc’ na  krunici, safirno staklo  i bezbedne preklopne kopče. Luksuzne karakteristike, kao što su prirodni safirni brojčanici, detalji od karbonskih vlakana  i skupoceni italijanskih kožni kaiševi, jos više izražavaju pojedinačne želje. Svi ovi elementi, kao i jedinstvena kombinacija boja i materijala, kreira  prepoznatljiv savremen Gc dizajn.

Kolekcije

prodajna mesta

IME RADNJE ADRESA GRAD
S&L JOKIC JEWELRY&WATCHES DELTA CITY, Jurija Gagarina 16, lok.166 BEOGRAD
S&L JOKIC JEWELRY&WATCHES USCE SHOPPING CENTER, Bulevar M.Pupina 4,lok10 BEOGRAD
S&L JOKIC JEWELRY&WATCHES MERCATOR CENTAR, Bulevar umetnosti4, lok. Sb8 BEOGRAD