BESPLATNA DOSTAVA za kupovine veće od 3000 rsd

Superdry satovi
Superdry satovi

Superdry satovi

SUPERDRY® je uzbudljiv savremen brend fokusiran na visokokvalitetne proizvode koji predstavljaju spoj američkog vintage-a i japanske grafike a inspirisan  britanskim stilom.

SUPERDRY® je globalni digitalni brend dizajniran za jak stav a ne za godine. SUPERDRY®  proizvodi kao i SUPERDRY® kupci nisu jednodimenzionalni.

Svaki komad vam omogućava da ga nosite na svoj način i da ispričate svoju priču.

Kolekcija  satova SUPERDRY® je prvi put predstavljena 2012.godine.

Sinonim za svaku SUPERDRY® kolekciju satova i za žene i za muškarce su različiti stilovi sa raznovrsnim detaljima. Kolekcija će privući  kupce koji cene vrhunski stil sa pristupačnim cenama.

Kolekcije

Superdry satovi

Glavne karakteristike Superdry satova su njihova jedinstvenost i vintage stil, koje su cenjene širom sveta od strane svih generacija. Prepoznatljivi po svojoj neponovljivoj kombinaciji američkog stila i japanske grafike, Superdry satovi su idealan izbor za ljubitelje nesvakidašnjeg stila.

Funkcionalnost, postojanost i otmenost su glavne karakteristike koje tražimo kada kupujemo ručni sat, a Superdry brend Vam upravo to nudi. Sa Superdry satom na Vašoj ruci nećete proći neopaženi, a njihov unikatni stil će Vas istaći i izmamiti pohvale.

Iako nisu nikad sarađivali sa poznatim ličnostima na svojim marketinškim kampanjama, Superdry satovi su zahvaljući svom autentičnom stilu i kvalitetu, prepoznati i od strane poznatih ličnosti, kao što su David Beckham, Kate Winslet i Leonardo Di Caprio. 

Ženski Superdry satovi predstavljaju jedinstven spoj urbanog i savremenog stila, koji će oduševiti svaku modernu ženu i postati deo njene svakodnevnice.

Pogledajte novu mušku i žensku kolekciju Superdry satova na našoj stranici, i poručite već danas svoj unikatni primerak. Za više informacija posetite našu radnju S&L Jokić u Beogradu ili Nišu, a možete nas kontakrati i telefonskim putem.

prodajna mesta

IME RADNJE ADRESA GRAD PF DRZAVA
ARGENTO Trg fontana 6 KRUŠEVAC 37000 SRBIJA