Timex
Timex

Timex

TIMEX je kompanija pasioniranih časovničara opsednutih ručnom izradom i promišljenim dizajnom.
TIMEX je osnovan 1854.godine u mestu Waterbury, Konektikat kao kompanija koja se prva probija u neistraženom sektoru časovničarstva.


TIMEX je uvek stvarao izuzetne satove za realne ljude. Kroz generacije iskustva u časovničarstvu, TIMEX je postao sinonim za ikonski dizajn sata koji može sve da izdrži.


Danas, TIMEX smatra da je jedini način da se ispune nasleđeni standardi taj da ih sam proizvodi. Svaka TIMEX kolekcija je jedinstven izraz misije kompanije, dizajnirana i proizvedena da se izabere i nosi sa samopouzdanjem.

Kolekcije

Timex firma je osnovana davne 1854. godine. Poreklom iz Vaterburija, mesto u državi Connecticut, podneblje bogato mesingom predstavljalo je idealno područje za osnivanje časovničarske kompanije. Timex je od samog početka ostao veran svojoj ideologiji izrade isplativih satova.

 

Tokom 19. veka Timex kompanija je bila vodeća časovničarska kompanija na tržištu, sa preko 6 milion prodatih džepnih satova. Ipak, oko 1914. godine, firma je počela da prelazi na proizvodnju ručnih satova.

 

Danas se glavno sedište kompanije Timex nalazi u Holandiji, dok se savremena tehnologija Timex proizvoda razvija u SAD-u, kao i u Nemačkoj, a proizvodi se u raznim zemljama.

Timex satovi su poznati po svojoj jednostavnosti i izdržljivosti, a takođe imaju široku lepezu proizvoda, od jednostavnih satova do specijalizovanih satova za ronioce i ograničenih kolekcija. 

 

Mnogi smatraju da Timex satovi predstavljaju jedne od najboljih satova ako tražite kvalitetan, pristupačan svakodnevni sat. Među brendovima koji se često upoređuju sa Timex-om je Casio - oba imaju odličan kvalitet, i u istom su cenovnom rangu.

 

Poznati po svom jednostavnom stilu, Timex satovi su popularni kako među ženskom populacijom, tako i među muškom. Tradicija i kvalitet je ono što ističe ovaj brend na tržištu.

 

Pogledajte novu kolekciju Timex satova na našoj stranici, i poručite već danas svoj ekskluzivni primerak. Za više informacija posetite našu radnju S&L Jokić u Beogradu ili Nišu, a možete nas kontakrati i telefonskim putem.

prodajna mesta

UŠĆE SHOPPING CENTER, Bulevar M.Pupina 4, lok. 10 BEOGRAD 11070 SRBIJA
BIG FASHION, Višnička 84, lok.140 BEOGRAD 11060 SRBIJA