BESPLATNA DOSTAVA za kupovine veće od 3000 rsd

O nama

S&L d.o.o. je privatna kompanija koja se bavi maloprodajom i veleprodajom ručnih satova i nakita kao i trgovinom zlatnog nakita iz sopstvene proizvodnje. Osnovana 1999.godine od strane porodice Jokić koja se do tada uspešno bavila proizvodnjom i trgovinom zlatnog nakita.

Kao prirodan razvoj poslovanja sa sektora zlata na sektor satova, dovodi do osnivanja firme S&L d.o.o. marta 1999.godine. Od svog početka, kompanija je izgradila čvrstu poziciju na rastućem tržištu. U tom procesu, S&L d.o.o. postaje jedan od najvećih uvoznika i prodavaca vodećih brandova i nudi širok asortiman proizvodnih kategorija od ručnih časovnika i nakita do kutija za navijanje automatskih satova i pribora za pisanje. Danas je S&L d.o.o. osim po proizvodnji i prodaji zlatnog nakita Zlatara JOKIĆ, poznata i po raznovrsnom portfoliu međunarodnih brendova i po svojoj prostranoj maloprodajnoj mreži na teritoriji Srbije, Crne Gore i Makedonije.

O nama

S&L JOKIĆ Jewelery&Watches je eksluzivni distributer modnih brendova satova i nakita:

Zatim, na našem tržištu zastupa i poznate brendove kutija za navijanje automatskih satova: BUBEN&ZORWEG i PAUL DESIGN, kaiševe za ručne časovnike CONDOR kao i pribor za pisanje i kožnu galanteriju brendova S.T.DUPONT i POLICE