Idi do glavnog sadržaja

BURATO AMULETO - Dugmad za manžetne težine 0,06ct

Šifra proizvoda: CT392

165.590,00 rsd

S&L JOKIĆ JEWELRY&WATCHES GALERIJA BELGRADE, lok. GF122, Bulevar Vudro Vilsona 12 11000 Beograd

Detaljnije o proizvodu:

BURATO AMULETO DUGMAD ZA MANŽETNE CT392 _ DUGMAD ZA MANŽETNE ŠESTOUGAONOG OBLIKA OD 18ct ŽUTOG ZLATA SA TRI BELA DIJAMANTA

Sinonim za prefinjenu eleganciju Burato predlaže modernu interpretaciju dugmadi za manžetne, šestougaonog oblika sa tri dijamanta simbol snage, sreće i hrabrosti.

MATERIJAL MINĐUŠE: 18ct ŽUTO ZLATO I DIJAMANTI

DIJAMANTI: OKRUGLI BELI
TEŽINA: 0,06ct
BOJA: F
ČISTOĆA: VVS

Specifikacija:

Pol:

Ženski

Brend:

Burato

Nakit:

Manžetne

Boja i materijal:

Žuto zlato

Kolekcije:

AMULETO

O brendu:

Brend BURATO, sinonim za jednostavnost i gracioznost, kreiran je za osobe koji traže nakit koji je jedinstven. Marta Burato, dizajnerka brenda, je u svetu nakita od detinjstva kada su njeni roditelji otvorili prvi butik koji je nudio izbor nekih od najprestižnijih brendova nakita. Elegancija i šarm obližnje Venecije fascinirali su mladu Martu i zauvek ostali u njenom srcu, negujući sve veću ljubav prema gradu i njegovim umetničkim i istorijskim čudima. 2015. Marta kreira Burato kolekcije, pristupačan luksuz od zlata, kojim svako može da se izrazi na autentičan način. Ideja je da se kreiraju komadi od 18-to karatnog zlata sa jednostavnim linijama, dovoljno elegantni da se nose svaki dan a često da budu i simbol veze ili posebnog trenutka. BURATO zaštitni znak je karakteristična boja ružičastog zlata od 18 karata (750/1000), rezultat pažljivog i promišljenog istraživanja kako bi se stvorila najbolja nijansa koja će se dobro slagati sa različitim tonovima kože.

Idi na vrh stranice

Copyright © 2024 S&L Jokić - Sva prava zadržana.

Terms of use | Privacy policy