Idi do glavnog sadržaja

BURATO AMULETO - Single minđuša šestougaonog oblika

Šifra proizvoda: CT297

61.790,00 rsd

S&L JOKIĆ JEWELRY&WATCHES GALERIJA BELGRADE, lok. GF122, Bulevar Vudro Vilsona 12 11000 Beograd

Detaljnije o proizvodu:

BURATO AMULETO SINGLE MINĐUŠA CT297 _ SINGLE MINĐUŠA ZA DESNO UVO ŠESTOUGAONOG OBLIKA OD 18ct ROZE ZLATA I SA BELIM DIJAMANTIMA

Amuleto single minđuša od 18ct roze zlata kombinuje ikonski oblik šestougla sa značenjem savršenog i magičnog broja tri: simbol snage, hrabrosti i sreće. Dragocena amajlija za nošenje svaki dan.

ZA GLAMURUZNIJI EFEKAT MINĐUŠE SE PRODAJU POJEDINAČNO.
AKO VOLITE TRADICIONALNIJI STIL, SPOJITE OBE ZA SAVRŠEN PAR!

MATERIJAL MINĐUŠE: 18ct RUŽIČASTO ZLATO I DIJAMANTI

DIJAMANTI: OKRUGLI BELI
TEŽINA: 0,03ct
BOJA: F
ČISTOĆA: VVS

Specifikacija:

Pol:

Ženski

Brend:

Burato

Nakit:

Manžetne

Boja i materijal:

Roze zlato

Kolekcije:

AMULETO

O brendu:

Brend BURATO, sinonim za jednostavnost i gracioznost, kreiran je za osobe koji traže nakit koji je jedinstven. Marta Burato, dizajnerka brenda, je u svetu nakita od detinjstva kada su njeni roditelji otvorili prvi butik koji je nudio izbor nekih od najprestižnijih brendova nakita. Elegancija i šarm obližnje Venecije fascinirali su mladu Martu i zauvek ostali u njenom srcu, negujući sve veću ljubav prema gradu i njegovim umetničkim i istorijskim čudima. 2015. Marta kreira Burato kolekcije, pristupačan luksuz od zlata, kojim svako može da se izrazi na autentičan način. Ideja je da se kreiraju komadi od 18-to karatnog zlata sa jednostavnim linijama, dovoljno elegantni da se nose svaki dan a često da budu i simbol veze ili posebnog trenutka. BURATO zaštitni znak je karakteristična boja ružičastog zlata od 18 karata (750/1000), rezultat pažljivog i promišljenog istraživanja kako bi se stvorila najbolja nijansa koja će se dobro slagati sa različitim tonovima kože.

Idi na vrh stranice

Copyright © 2024 S&L Jokić - Sva prava zadržana.

Terms of use | Privacy policy