BESPLATNA DOSTAVA za kupovine veće od 3000 rsd

Burato
Burato

Burato

Brend BURATO, sinonim za jednostavnost i gracioznost,

kreiran je za osobe  koji traže nakit koji je jedinstven.

 

Venecijansko poreklo

Marta  Burato, dizajnerka brenda, je u svetu nakita od detinjstva kada su njeni roditelji otvorili prvi butik koji je nudio izbor nekih od najprestižnijih brendova nakita. Elegancija i šarm obližnje Venecije fascinirali su mladu Martu i zauvek ostali u njenom srcu, negujući sve veću ljubav prema gradu i njegovim umetničkim i istorijskim čudima. 

 

2015. Marta kreira Burato kolekcije, pristupačan luksuz od zlata, kojim svako može da se izrazi na autentičan način. Ideja je da se kreiraju komadi od 18-to karatnog zlata sa jednostavnim linijama, dovoljno elegantni da se nose svaki dan a često da budu i simbol veze ili posebnog trenutka.

 

BURATO zaštitni znak  je karakteristična boja ružičastog zlata od 18 karata (750/1000), rezultat pažljivog i promišljenog istraživanja kako bi se stvorila najbolja nijansa koja će se dobro slagati sa različitim tonovima kože.

 

Proizvodnja Made in Italy

Celokupna proizvodnja, od dizajna do finalnog proizvoda, napravljena je u Italiji, uz poštovanje okoline i u skladu sa etičkim principima koji leže u srcu BURATO Maison-a.

Kolekcije

Burato nakit

prodajna mesta