BESPLATNA DOSTAVA za kupovine veće od 3000 rsd

Politika kolačića

Šta je kolačić?

Kolačić (eng. Cookie) je jednostavna tekstualna datoteka koja se cuva u web-pregledaču dok korisnik pregleda neki web-sajt. Kada korisnik u budućnosti pregleda taj isti sajt, sajt može "izvući" podatke koji su sačuvani u kolačiću, kako bi bio obavešten o prethodnoj korisnickoj aktivnosti. Fajlovi prikupljeni na ovaj nacin koriste se iskljucivo za sakupljanje informacija i to onih koje se tiču posete sajtu i načina korišćenja sadržaja sajta.

Onemogućavanje kolačića

Kao i većina sajtova na internetu, sajt www.s-l.co.rs tzv. “kolačiće”. Korišcenje kolačića je standardna praksa na internetu. Medutim, Vi uvek možete odlučiti da želite da prestanete da ih koristite. Možete ih jednostavno ručno obrisati ili svoj browser posebno podesiti za rad sa kolačićima.

Upotreba kolačića

Na našem sajtu koristimo kolačiće iskljucivo kako bismo Vam omogućili bolji kvalitet interakcije sa našim sajtom, za potrebe statističke analize posecenosti i optimizaciju našeg oglašavanja na internetu preko servisa Google Analytics i Google Ads.

Tipovi kolačića

Privremeni kolačići

Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se sa računara po zatvaranju internet pretraživača. Uglavnom se koriste za online prodavnice i omogućavaju da se skladište privremeni podaci, poput stavki u korpici za kupovinu.

Stalni kolačići

Stalni kolačići ostaju na računaru nakon zatvaranja programa internet pretraživača. Ovi kolačići pamte vaše podatke kao što je ime za prijavu i lozinka, tako da nećete morati da se prijavljujete prilikom svake posete određenom mestu. Stalni kolačići ostaće na računaru danima ili mesecima.

Kolačići trećih lica

Kolačići instalirani od strane trećih lica u cilju prikupljanja određenih informacija i obavljanja različitih istraživanja. Kolačići treće strane dolaze sa reklama drugih web mesta (kao što su pop-up ili druge reklame) koje se nalaze na web mestu koje gledate. Pomoću tih kolačića web-mesta mogu da prate korišćenje interneta u marketinške svrhe.

S&L JOKIĆ na svom sajtu koristi sopstvene kolačiće ("kolačići prvog lica"), ali takođe dozvoljava i odabranim trećim licima da instaliraju svoje kolačiće ("kolačići trećeg lica") na korisnikov uređaj. Uz ovu saglasnost, korisnik se slaže sa upotrebom kolačića od strane S&L JOKIĆ i trećih lica.

Više informacija možete dobiti na sledecim linkovima:

www.youronlinechoices.eu

www.allaboutcookies.org