Idi do glavnog sadržaja

Casio satovi

Casio satovi predstavljaju omiljeni ručni sat fiktivnih akcionih junaka, poznatih ličnosti i ljubitelja sporta. Glavne karakteristike Casio satova su inovativnost i njihova neverovatna izdržljivost, koja ih čini skoro neuništivim. Upravo zbog ovih karakteristika Casio sat je bio savršen izbor za Marty McFly, fiktivni lik iz popularnog filma ,,Back to the future”, koji je koristio model CA53W Twincept Databank.

Casio satovi su uvek bili ispred svog vremena, od samog pojavljivanja na tržištu, što ih je oduvek činilo atraktivnim, kako ženskim tako i muškim kupcima. Čak i pre nego što su se smart satovi pojavili na tržištu, Casio brend je uvodio inovativne funkcije kao što su “touchscreen” i pedometar još pre 30 godina.

Casio muški satovi

Najpopularniji muški Casio satovi su definitivno G-Shock Satovi, koji predstavljaju najizdržljivije analogne i digitalne satove u industriji. Korišćeni od strane sportista, vojnih lica, surfera i kuvara, G-Shock nudi lepezu funkcija za svačije potrebe.

Casio ženski satovi

Kao odgovor na G-Shock brend, Casio satovi su uveli ženski pod brend Baby-G jednakih performansi. Njihova izdržljivost i savremeni dizajn ga čine jednim od najpopularnijih ženskih Casio satova.

Pogledajte novu mušku i žensku kolekciju Casio satova na našoj stranici, i poručite već danas svoj vanremenski primerak. Za više informacija posetite našu radnju S&L Jokić u Beogradu ili Nišu, a možete nas kontakrati i telefonskim putem.

Idi na vrh stranice

Prijavite se za Newsletter

Ovaj sajt je zaštićen reCAPTCHA i primenjuju se Google politika privatnosti i uslovi korišćenja usluge.

Copyright © 2024 S&L Jokić - Sva prava zadržana.

Terms of use | Privacy policy