BESPLATNA DOSTAVA za kupovine veće od 3000 rsd

Swiss Military Hanowa satovi
Swiss Military Hanowa satovi

Swiss Military Hanowa satovi

1990. godine osnovan je brend Swiss Military Hanowa, sa naglaskom na robusnim sportskim satovima po pristupačnim cenama. Od tada je brend, koji potiče iz Hanowe, kombinovo Swiss-Made kvalitet sa sportskim dizajnom. Dodatak „Swiss Military“ ističe vrednosti švajcarskih oružanih snaga: robusnost, izdržljivost i visoku preciznost, kao i sposobnost funkcionisanja u ekstremnim uslovima.

Danas je Swiss Military Hanowa dobro afirmisan brend, zvanično licenciran od strane Švajcarske konfederacije i izdvaja se po performansama u polju sportskih i lifestyle satova.

Samo je određenom broju švajcarskih brendova dodeljena ova značajna akreditacija od strane švajcarske vlade, priznate širom sveta.

Visokokvalitetni materijali, kao i stilska raznolikost boja i oblika čine ove satove švajcarske izrade jedinstveno posebnim i idealno pogodnim za individualističkim stilom života usmerenim na kvalitet.

Kombinovanje švajcarske izrade sa sportskim dizajnom, izvanrednim funkcijama i vojnom preciznošću uz konkurentan odnos troškova i performansi stvorilo je identitet i reputaciju brenda.

Kolekcije

prodajna mesta