Idi do glavnog sadržaja

Swiss Military Hanowa satovi

AFTERBURN CHRONO - SMWGC0000301

Šifra proizvoda: SMWGC0000301

42.990,00 rsd

Proizvod trenutno nije u ponudi, pogledajte proizvode istog brenda

Detaljnije o proizvodu:

Swiss Military Hanowa je dobro afirmisan švajcarski brend koji ističe vrednosti švajcarskih oružanih snaga: robusnost, izdržljivost i visoku preciznost, kao i sposobnost funkcionisanja u ekstremnim uslovima. Svi satovi imaju “Swiss Made” oznaku i brend je zvanično licenciran od strane Švajcarske konfederacije i izdvaja se po performansama u polju sportskih i lifestyle satova

 

Swiss Military Hanowa _ AFTERBURN CHRONO _ SMWGC0000301
#YOURONLYLIMITISYOU

 

 Ovaj prelep sat dominira svojom funkcionalnom izvrsnošću i savremenim dizajnom. Sa kućištem od nerđajućeg čelika i kaišom od prave tamno smeđe kože, sat je "cool" i inspirisan vazduhoplovstvom.

 

prečnik kućišta: 44mm
kućište: NERDJAJUĆI ČELIK U BOJI SREBRA
oblik kućišta: OKRUGLO
brojčanik: CRN,  KAZALJKE OSVETLJENE
staklo: SAFIRNO STAKLO
vodootpornost: 100m
mehanizam: Swiss Made KVARCNI HRONOGRAF SA DATUMOM
narukvica: BRAON KOŽNA NARUKVICA

 

Specifikacija:

Pol:

Muški

Grupa sata:

Elegantni

Brend:

Swiss Military Hanowa

Kućište sata:

Nerđajući čelik

Narukvica:

Koža

Mehanizam:

Kvarcni

Vrsta sata:

Analogni

Kolekcije:

AFTERBURN CHRONO

O brendu:

1990. godine osnovan je brend Swiss Military Hanowa, sa naglaskom na robusnim sportskim satovima po pristupačnim cenama. Od tada je brend, koji potiče iz Hanowe, kombinovo Swiss-Made kvalitet sa sportskim dizajnom. Dodatak „Swiss Military“ ističe vrednosti švajcarskih oružanih snaga: robusnost, izdržljivost i visoku preciznost, kao i sposobnost funkcionisanja u ekstremnim uslovima. Danas je Swiss Military Hanowa dobro afirmisan brend, zvanično licenciran od strane Švajcarske konfederacije i izdvaja se po performansama u polju sportskih i lifestyle satova. Samo je određenom broju švajcarskih brendova dodeljena ova značajna akreditacija od strane švajcarske vlade, priznate širom sveta. Visokokvalitetni materijali, kao i stilska raznolikost boja i oblika čine ove satove švajcarske izrade jedinstveno posebnim i idealno pogodnim za individualističkim stilom života usmerenim na kvalitet. Kombinovanje švajcarske izrade sa sportskim dizajnom, izvanrednim funkcijama i vojnom preciznošću uz konkurentan odnos troškova i performansi stvorilo je identitet i reputaciju brenda.

Idi na vrh stranice

Copyright © 2024 S&L Jokić - Sva prava zadržana.

Terms of use | Privacy policy