Aktuelnosti

Edifice Honda Racing Limitirani model EQS-800HR-1A odaje počast istoriji Honda Motor kompanije i čuvenog Honda Racing nasleđa. 18.10.2018.

Kreiran u novoj saradnji između kompanija Edifice i Honda Racing, limitirani model  Edifice Honda Racing sat je razvijen sa ciljem  da prikaže naprednu vrhunsku tehnologiju koja je deo i  Casio satova i Honda trkačkih automobila.

Kompanija Honda Motor je osnovana u Japanu 1946. godine, od strane Soichiro Honda i Takeo Fujisawa, i oni su prvi, 1964. godine ušli u moto sport industriju preko sveta Formule 1  sa svojim Honda Racing timom. Tokom 2018.godine, Honda Racing  je počela sa snabdevanjem motornih jedinica za Scuderia Torro Roso F1 tim, koji su već duži niz godina partner Casio Edifice brenda.

Honda i Edifice su se zajedno suočili sa tehnološkim barikadama koje se javljaju u svetu motosporta i stvorili su novi Edifice Honda Racing Limited Edition sat da prikažu tehnologije i razvoj koji su uključeni u prevazilaženju ovih izazova.

Nov EQS-800HR-1A poseduje impresivnu karakteristiku solarnog napajanja osnovnog modela kolekcije EQS-800 uz motosport dizajn. Ovaj limitirani model ima carbon fiber brojčanik kao i kaiš od prirodne bele kože, sa crvenim akcentima, boje koje su sinonim za Honda brend. Dizajn sata poseduje crvene detalje na brojčaniku, na koroni i na poleđini kućišta.

Posebno pakovanje uključuje i kartu obeležavanja 50-godišnjice prvog Hondinog trkačkog automobila za Formulu 1 (1968 Honda F1 RA301) što je dodatni užitak za ljubitelje Honda automobila.