BESPLATNA DOSTAVA za kupovine veće od 3000 rsd

ROYAL LONDON
ROYAL LONDON

ROYAL LONDON

 

ROYAL LONDON je brend klasičnih i modernih satova za žene i muškarce.

Kolekcija sadrži veliki broj modela tako da bez obzira na stil ili dizajn koji se traži – Royal London brend je siguran izbor.

U ponudi  su ručni  časovnici kao i  džepni  satovi.

Kolekcije

Firma satova Royal London osnovana je 1998. godine, međutim još 1939. godine je bila deo britanske kompanije Condor Group Ltd. koja je bila poznata po proizvodnji narukvica za satove vrhunskog kvaliteta. Ubrzo su postali najveći distributori narukvica za satove na tržištu, i potom razvili pod-brend Royal London. 

 

Nakon prve kolekcije satova, Royal London brend se izjasnio kao spoj engleskog kvaliteta i britanskog stila.

 

Postoji široka paleta ponuda za muškarce i žene, a takođe se sastoji od džepnih satova, po kome je i ovaj brend najpoznatiji.

 

Royal London satovi su među najistaknutijim brendovima satova na planeti, pružajući fantastičan izbor muških i ženskih satova. Royal London nudi širok izbor satova, sa fantastičnom raznolikošću dizajnerskih funkcija, kao i funkcionalnošću, uključujući svečane satove, dizajne dana / datuma, automatizovane satove, svetleće brojčanike i kvarcne satove na baterije. 

 

Royal London satovi su u mogućnosti da održe svoj prepoznatljiv izgled zahvaljujući angažovanom internom dizajnerskom timu koji neprekidno radi na potpuno novom izgledu za svaku kolekciju. Royal London satovi proizvedeni su od niza materijala koji se sastoje od titanijuma, nerđajućeg čelika, kao i od PVD pozlaćenja, kako u elektronskom tako i u analognom formatu.


Pogledajte novu kolekciju Royal London satova na našoj stranici, i poručite već danas svoj ekskluzivni primerak. Za više informacija posetite našu radnju S&L Jokić u Beogradu ili Nišu, a možete nas kontakrati i telefonskim putem.

prodajna mesta